Dette innlegget er gammelt og kan inneholde feil informasjon.

Dårlig ethernet

Hei. vi har noen dager opplevd ustabilt nett. TV, som har trådforbindelse faller ut stadig. Vi har prøvd reset av alt uten st det hjelper. Er det rapportert feil som ligger utenfor vårt boks?
mvh
Stein

Stein

Kommentarer

 • Hei , for å få stabilt og raskt trådløst nett så må man i dag bruke 5GHZ wifi signaler og ikke 2,4GHZ wifi som er den gamle wifi frekvensen som støtter lav hastighet.
  Ser du i dag har samme nettverks navn på begge to og da ser du ikke hva du kobler til. Har nå endret navn på ditt 5GHZ wifi til Eriksen5GHZ. Samme passord som du har på det andre nettet.

  Problemet med 5GHZ wifi er at det har kort rekkevidde så de fleste velger i dag å ha flere sendere i sin bolig.(dekker ca 50 kvm) Det heter mesh nettverk der flere wifi sendere samarbeider for å få til god dekning og dermed raskt og stabilt wifi til deg.

  Det finnes flere leverandører av mesh nettverk men vi har samarbeid med Google og kan levere Google Nest. Som altibox kunde får du Google Nest bokser til innkjøpspris. Du kan også velge å kjøpe de på en rentefri nedbetalings avtale uten noen gebyrer til 39 ,- pr mnd. pr. sender. Man bør ha 2 eller 3 sendere.

  Du kan lese mer om disse mesh boksene fra Google her: https://www.altibox.no/google/


  Roger Kunderådgiver
 • Alt for dårlig nett i forhold til avtale!
  Bjørnar
 • Hei, Bjørnar. Hvis du måler en annen hastighet på nettet enn det du har i ditt abonnement er det fint hvis du ringer oss på tlf.: 741 50 200. Da tar vi et teknisk feilsøk sammen med deg, som vil hjelpe oss til å finne en løsning på problemet.

  Med vennlig hilsen
  Elisabeth

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.