Google wifi

Min router svikter til tider. Vurderer kjøp Google wifi.
For å oppnå ett enkelt nettverk i huset må vel alt baseres på Google wifi?
Kun en port i modemet kobles dirkte til Google wifi. Den andre porten i Google wifi kobles deretter til en switch og eksisterende kabel nettverk.
Planlegger å kjøpe settet med 3 og koble de andre 2 sammen med kabel etter switchen. Er dette ett fornuftig oppsett eller har dere en bedre løsning?

Kommentarer

 • Hei , ja det høres ut som en bra plan:)  Du kan også bruke de andre portene på hjemmesentralen eller koble en Switch til en av de.   Du kan ikke koble til TV dekoder enda ut fra  google wifi da tv ikke støttes. Skal komme en oppdatering som gjør det mulig snart.   Så har du TV fra oss så koble den direkte fra sentralen 😀
  Roger Kunderådgiver
 • Hei.
  Forstår jeg deg riktig med at jeg kan benytte alle portene på hjemmesentralen sammen med Google wifi og alt blir registrert som ett felles nettverk på samme måte som om jeg benytter en egen router til alt?  I tilfelle vil det også si at jeg kan benytte hjemmesentralens Wifi sammen med Google Wifi og portene som ett enkelt nettverk?
  Jomar
 • Hei , anbefaler deg å bruke kun google wifi og slå av Wifi på sentralen. Du kan bruke de andre 3 ledige portene på sentralen til kablet nettverk eller til en tv dekoder.

  Roger Kunderådgiver

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.