Dette innlegget er gammelt og kan inneholde feil informasjon.

Hva er nye Altibox TV

Hva går Altibox sin nye TV løsning ut på?

Kommentarer

 • Hei!

  Klikk på lenken for å se Altibox sin introduksjons video.


  Her kan du lese mer om nye Altibox TV! Eller ta kontakt med NTE Kundeservice på telefon 74150200 eller chat med kundeservice .

  Arild Kunderådgiver
 • Meget skuffet over TV-guiden på nye Altibox. Veldig liten skrift, uheldig fargevalg og dårlig kontrast. Spesielt klokkeslettene er veldig vanskelig å lese. Sikkert gode funksjoner men lite brukervennlig for den som ikke ser som en ørn, og/eller ikke har kjempestor TV.
 • Takk for tilbakemeldingene, Stein!

  Jo, det er slik at disse punktene du har kommet med har vi fått flere henvendelser rundt og det er tatt videre med Altibox, samt flere andre ting som går på brukergrensesnitt.

  Heldigvis er Altibox flinke til å lytte til slike tilbakemeldinger og vi håper at vi får se noen forbedringer på disse områdene. Siden den nye TV løsningen ble lansert er det gjort noen forbedringer, og mer skal komme.

  Fortsett og kom med tilbakemeldinger på ting du mener burde vært forbedret, så skal vi sørge for at det blir videreformidlet til Altibox.
  Arild Kunderådgiver
 • Jeg har hatt en selger på besøk hos oss og signert en avtale om nye altibox nesten 2 måneder siden. Jeg skulle få en telefon for installasjon av nye utstyr i huset mitt slik at jeg kan bytte fra Telenor tilbake til altibox. Jeg vil vite om dere har lagt planer for installasjon av utstyret i løpet av juni 2019.
  Med vennlig hilsen

  John P.

 • Hei, John.

  Ser at du har signert kontrakt og der har du skrevet oppstart av tjenestene til mai 2020.

  Derfor er det ikke bestilt montør for å installere enda. Jeg har bedt leveranse avdelingen om å registrere din bestilling og få bestilt montør nå.
  Da får du høre fra oss og montøren ringer deg for å avtale dato for installasjon.
  Arild Kunderådgiver
Dette innlegget er stengt for ytterligere kommentarer.