Høy strømfaktura

Hvordan kan jeg redusere strømregningen min?
John Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei John

  Oppvarming, varmtvann og ladning av elbil er vanligvis de største strømtyvene. Økt bevissthet rundt eget forbruk er det beste rådet for å redusere strømregningen. Hvis man for eksempel senker innetemperaturen om natten, eller når man er bortreist, kan man enkelt spare mellom 10 -15 % strøm. Hvis du i tillegg slår av alle lys når du ikke er i rommet, og generelt prøver å redusere bruken av varmtvann noe, kan dette bidra til en enda lavere regning.

  Mvh
  Roger

  Roger Kunderådgiver
 • Hei
  For et par år siden fikk jeg montert en "smartmåler" som av en ubegripelig grunn fortsatt ikke kommuniserer med leverandøren (NTE). Og så vidt jeg vet er jeg den eneste i nabolaget som stadig blir bedt om å lese av måleren på gammeldags vis. NTE er forlengst varslet og er klar over problemet - uten at noe skjer. For meg kunne dette vært en fillesak, men hvis det er sånn at strømprisen er lavere gjennom natta så kunne jeg ha tenkt meg å få vite hvordan NTE kan vite når på døgnet jeg bruker strøm (sånn at prisen på forbruket som skjer på natta blir riktig utregnet)?
  Arnt
 • Hei, om din netteier ikke enda har kontakt med din strømmåler, så er dette noe de jobber kontinuerlig med for å få utbedret. Så lenge du mottar SMS med spørsmål om måleravlesning, så har de dessverre ikke kontakt med din strømmåler enda. Hvorfor din strømmåler ikke har kontakt enda kan være alt fra dårlig mobildekning, feil på strømmåleren eller ha sammenheng med hvor din strømmåler har blitt montert i din bolig. Din strømpris blir da avregnet ut i fra en gjennomsnittspris fra måned til måned når vi enda ikke har kontakt med din strømmåler for timesavlesning.
  Nina Kunderådgiver

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.